Restaurang

En meny smaksatt av vår musik

Många är de celebriteter som genom åren satt sin prägel på vår unika lokal och musikhistoria sitter i väggarna. Välkommen till det nya köket på Nefertiti som inspireras av Amerikansk soulfood där musiken smaksatt maten genom generationer och traditioner. 

Vi har skapat en meny utan klassiska ramar där du själv avgör hur du vill äta. Hos oss går alla rätter att få som hel eller halv portion så välj din favorit eller testa flera. Låt vår proffsiga personal guida er igenom en härlig kväll med god mat och väl valda drycker därtill. 

Uppskattar man en middagssittning av det lugnare slaget rekommenderar vi en tidigare bokning. Det tenderas bli en högre ljudnivå på senare sittningarna då det på småtimmarna övergår till sittande klubb med DJs och artister på vår legendariska scen. 

Notera att vi har en sitt-tid på två timmar, önskar ni längre tid så meddela personalen vid bokningstillfället och invänta bekräftelse. 

Vissa konsertdagar har vi begränsad möjlighet att ta emot matgäster utan konsertbiljett men hoppas att ni har överseende med det och att ni återkommer en annan dag. Vi känner ett stort ansvar att kunna fortsätta erbjuda en levande och bred livescen i Göteborg. 

Under konserterna och på klubbspelningar kommer vi för att undvika trängsel i barer samt öka servicen, erbjuda möjligheterna att köpa mat och dryck via vår beställningsapp. Ladda gärna hem den innan ert besök på Appstore eller där appar finns och koppla ert betalkort för smidigare hantering på plats. Vi har såklart kunnig personal som kan hjälpa er om ni har frågor.

Om ni ej önskar att äta men ändå vill sitta under konserten så har vi ett 20-tal obokningsbara platser i lokalen, vid barbord. Till dessa är det först till kvarn som gäller så vid populära konserter rekommenderar vi att vara ute i god tid för att få en plats. Det går även utmärkt att både äta och dricka vid dessa bord.